Dagens middagstips:

Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry


600gram torskfilé (men använd gärna sej, eller likn.)

2msk riven ingefära

1 lime

1 vitlöksklyfta

1msk rapsolja

1msk röd curry pasta

500 gram djupfrysta wokgrönsaker

1 burk lätt kokosmjölk

1 grönsaksbuljongtärning

Salt & Peppar


1 Sätt ugnen på 150 grader

2 Blanda ingefära och saften från en halv lime

3 Skär torsken i 4 lika stora portioner. Lägg dem i en ugnsäker form och krydda med salt & peppar.

Pensla ingefärsblandningen på fisken och sätt in i ugnen ca 15min.(30)

4 Skala och hacka vitlöken. Fräs den i rapsolja, tillsätt currypasta, wokgrönsaker,kokosmjölk, och grönsaksbuljongtärning. Koka upp grönsaksgrytan och smaksätt med salt och peppar och saften från en halv lime.

5 Servera torsken med grönsaks curryn och ris.
Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry(Bild och recept från ICA)

Denna middag är mycket god och riktigt lättlagad! rekommenderas verkligen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0