Söndag

Nu har vi haft lite paus igen, har varit lite för mycket i skolan! 
Har iaf haft en otroligt skön helg, började med liteafterwork i fredags det var otroligt gott!
Sedan var det julbord igår, tror jag aldrig har varit så mätt någon gång, och då höll jag ändå igen lite..
Sen idag så har vi varit pål litet hemligt uppdrag. Vi körde på en otroligt plogad väg, tur att Ludde är bra på köra. om jag hade kört så hade vi nog kört fast i skogen och fortfarande suttit fast där..

Måndag 19:05

Hejsan hoppsan, har haft en otrligt trevlig dag på skolan,, är inte alls sjukligt less på att duggaplugga:)

Lördag

Idag spaghetti bolognese och rött vin + en film på det

Torsdag

Nästan helg wiieoooo!!

Haft en lång dag på skolan idag, tycker inte riktigt om att ha föreläsningar på eftermiddan. Blir så otroligt trött då och vil helst att läraren ska sluta prata även om det är något intressant han pratar om. Tacka vet jag morgonföreläsningar de är perfekta!!

Som tur var så är våran eftermiddagsföreläsning inställda imrn!!

Det är sskönt när man har ahft en lång dag på skolan och kommer hem till elliot som alltid är glad och vill mysa, finns det nått bättre.
Nu ser jag på extremehomemakeover, om en familj där mannen dog pga mögel i huset. Gud vad hemskt, tur att vi bor i ettt ny byggt hus och snart ska vi flytta!!

Bra låt



Tycker denna låten är bra, men hur mycket jag än säger att jag lyssnat på Takida svin länge så kommer ingen tro mig, men så äre.
Tycker första skivan är bättre än Bury the lies, men denna låt är bra.

tentan

Jag fick också igen min tenta, och i och med att jag är en Alfahane så fick jag en 5:a DIREKT!! (5:a = MVG i gymnasie termer). Så det var jävligt nice i och med att Matte inte är mitt ämne, och jag tyckte Linjär Algebra sög fet balle! Men nu äre Klart, nu kör vi hårt på Husbyggnads teknik och byggmaterial iställe...


Hälsningar Alfahanen!


Tycker att den här låten är jävligt bra!


19.01

Fick tillbaka tentan idag, bara 6 fel det var nice!! Känner faktiskt att jag var värd det, hade riktigt pluggat hårt.
Annars har dagen ´bara flytit på, haft lite möte om våran buppsats, känns som den kommer bli intressant, kommer dock bli svårt att avgränsa sig.

Hade starka funderingar idag på om jag skulle köpa en bänkdiskmaskin, men jag tror det får vänta tills vi har flyttat. Börjar känna sig lite vuxen när man funderar på sånna saker. Men efter att ha handdiskat i snart 3år så börjar man bli jävligt less!!

Snart är det helg igen. veckorna går så jävla fort nu.. bara åker iväg..

Onsdag

Snart är det dags för skola igen, känns som det inte händer så mycket intressant i mitt liv just nu. Rullar mest på som vanligt, men det är ju skönt det med!

Såg att peter Jöback ska ha julkonsert här  i umeå snart är sugen på att gå, ingen som vill följa med?

Sen i afton är det tvätt, onsdagar är alltid lika med tvättdag!

Tisdag

Ännu en dag på veckan. Börjar bli enormt trött på morgonen nu, var lite jobbigt att stiga upp. Men idag är det iallfall sol ute det piggar upp.

Idag blir det skola 8-4 sen förhoppningsvis lite träning, om jag orkar dra mig iväg:)


Min helg

Kanske ska skriva liteom min helg ocå, i fredags åkte vi som sagt till skeå, åt middag i bure och sen så for jag till stan för att träffa veronica och stina. Det var riktigt trevligt, kändes som the good  old days och det var kul att se veronicas lägenhet, den var riktigt fin!

Lördag så steg vi upp ganska tidigt för att åka till umeå. Gick lite på stan och åt en trevlig lunch på lottas. Senare så åkte vi till Sörmjöle för att titta på hundpensionatet där Elliot och frodo ska vara under julen. Det var ritkigt trevligt och jag tror att de kommer att trivas där. På pensionate har de 4 hundar vara tre är chihuahuor, var kul för elliot att träffa någon som var mindre än han:) Efter det så åkte vi tillbaka till skeå.

På söndan blev det mer lugnt, åt lite tårta och togs det mest chill.

Måndag

Är en dag i början på veckan. Kände mig otroligt trött idag, vet inte ritkigt varför? kanske för att jag sovde lite längre i helgen än vanligt, sovde ända till 10 i söndags, det ni!!

Idag har jag haft skola och sen har vi varit och handlat mat för veckan. Alltid skönt att ha det bortgjort.
Nu är det Aiks match som gäller, får se hur det går..


Helgen

Helgen har varit förhållandevis bra, har varit hemma i ske-å och hjäpt far med lite grejer, kan påpeka att han verkligen spelade ut Farsdags kortet i helgen. Men det får han väll vara värd. Hjälpte han han lägga marktegel och bygga en sten trapp, blev riktigt snyggt. Och för dom man jag faktiskt jobbar med vet att jag sällan blir nöjd med det jag gör. Men måste faktiskt säga att det blev riktigt snyggt.

Lördag: Börja med att jag försov mig till min squash match, vaknade typ 10 min innan jag skulle spela. Spelade mot min syvmors brorsa, han är förövrigt grymm på squash, så jag fick så mycke pisk att han blev typ tvungen att bära mig från banan. Men det var lärorikt, förutom att min backhand är riktigt dålig... Men nått att träna på..

Söndag: lite tårta, lite jobb, lite mek med bilen..

Förövrigt så bytte jag extra ljus på golfen för det hade hänt en grej, (det var inte jag som gjorde det). Glaset hade spruckigt, på mer än ett ställe  så jag tänkte väll att det måste finnas att bara byta glas, men icket...
Det sjuka vara att en "insats" kostade 1 kr mer än en helt ny lykta.. Så det fick la bli en helt ny lykta då.. Jävla satans hellvete vad irriterande!
 Och så hade idioten som monterade lykan från början lyckats typ klämma av en kabel, så det belv en jävla prosedur.. Synd att det var jag som monterde dom från början.

tänkte pimpa golfen till nått liknande, vad sägs?



lugn dag

Idag tar jag det bara lugnt, det känns väldigt skönt. Har varit och tränat på förmiddan så nu sitter jag bara och slappar. det är riktigt skönt, känns som om det var länge sen

Jag är galen

Fick hem en sifoundersökning idag. Den var på 43 sidor, med massa rutor som man skulle kryssa i- Om man gör denna undersökning kan man vinna pengar. Eftersom jag nu läser en kurs där vi ska göra en undersökning  eller enkät, så t'nkte jag att det kan ju vara nyttigt om jag gör denna undersökning..

Nämnde jag att den var på 43 sidor. jag känner mig helt galen nu. Ser rutor överallt.. Det var helt galna frågor, typ vilka märken det är på de färdiga soppor jag köper. Jag köper inga jävla färdiga soppor. Eller vilka ölsorter jag brukar köpa, jag köper ingen öl. Jag känner mig helt slut nu. Måste nog gå på en enkätdetox..

17:51

Idag känner jag mig trött och stressad. Om jag fick välja skulle jag vilja känna mig glad och avslappnad. Föreställ dig att jag sitter(okej ligger) i en solstol med en drink i handen( nej det blev för jobbigt, att en servitör håller i drinken åt mig) och bara ligger och slappar. Men så är det inte, jag känner mig stressad... och trött..

Har iallafall tagit mig tid för att göra testet somalla andra har gjort, så här blev jag:

Carolinas personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.


Karriärer som skulle kunna passa Carolina:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

det verkar ju passa mig bra, helst skulle jag vilja bli hemmafru. Känns soft.


En intressant föreläsning... NOT!

Tillämpad byggnadsfysik är sjukt tråkigt... Sitter och tok plöjer i en kass jävla byggnadsfysik bok. Det är sjukt kul när man just varit på föreläsningar med en snubbe som inte kan svenska eller engelska.
Den lilla svenska han kan är helt obegriplig. En sjukt bra exempel, han sa idag ca 20 ggr att man ska jodisolera väggar..
Jag hoppas han menar ljudisolera men han kan mena jordisolera, för man vet fan aldig vad dom isolerar med där han kommer ifrån.
Eller vad sägs om Pytong? äre nån jävla orm eller?
Jag skulle tippa att det är BETONG han snackar om men vem vet?


Frukt & mandel

idag är det torsdag, veckorna går väldigt fort nu!
På schemat idag:
 deloittelunch
 föreläsning
 tvätt
skjutsa johanna till flyget
laga mat

Kan hon, kan jag...

Carro har ju tydligen börja länka till låtar och grejer, så det betyder att  jag inte kan vara sämre fast min låt lär ju kicka jävligt mycker mer röv än hennes...
låter kommer HÄR

hejsaanhoppsa

idag är det ludde som lagar middag, det är skönt. Då kan jag ta det lite lugnt. Idag är det roksakspytt med kottfärs som står på menynDet ska bli gott!

igår gjorde vi en kycklingsoppa, den blev otroligt god. Så jag tänkte att ni kunde få receptet! Den var ganska enklel att göra oxå! 

Kycklingsoppa med kokos och lime

ca  30  minuter


2st kycklingfileer
8st champinjoner
1st squash
1st röd chilifrukt
2,5dl vatten
3msk touch of tatse thaikycklingfond (vi använde dock vanlig kycklingbuljongtärning)
1,5 tsk ingefära (vi använde torkad)
0,5 tsk salt
1 burk kokosmjölk
Nudlar


Tillagning

1. Strimla kycklingfiléerna, skär champinjonerna i bitar, finhacka chilin och riv ingefäran.

2. Fräs allt i oljan.

3. Skala squashen, skär i små tärningar och lägg i kastrull. Tillsätt vatten, ingefära, salt och fond.

4. Låt koka under lock ca 10 min. .

5. Slå på kokosmjölk och pressa i lime.
Blanda i nudlar (behöver ej vara kokade)

6. Tillsätt kyckling- och champinjonfräset.

7. Låt soppan koka upp. Smaka eventuellt av med mer salt och fond. Servera med fint klippt koriander på toppen.


Lång dag

Det är ganska jobbigt att börja med en ny kurs direkt efter tenta. Då blir man trött. Det är jag idag, plus ont i huvudet. Tror jag ska ha en pluggfri kväll idag!

En bra låT:

http://www.youtube.com/watch?v=I8B6Xwx_zDs

Slår vad om att det här kommer att vara den nya Rihanna eller britney!

soon

48 dagar kvar!

Hon kan ju få hoppas...

Säg inget till Carro men det kommer inte bli någon katt, jag känner inte för att ha ett zoo hemma!
Men hon kan ju få leva på hoppet ett tag...

Kommer att komma hem till detta:


Mitt lilla IKEA collage



Passade på att ladda ner ett collageprogram så att man kan göra lite fina collage till bloggen. Här kommer ett på lite saker som jag har tänkt att vi ska ha i nya lägenheten, bokhyllan är redan införhandlad från blocket så det är bara de andra två kvar. Plus en byrå från ikea, men den ska jag köpa på blocket. Har blivit värsta blocket människan, letar alltid efter möbler där:) och katter, jag är sugen på att skaffa katt. (Men säg inget till Ludde)

mmmmmmikea

Nu är det inte så himla länge kvar innan vi ska flytta, har känts som om vi har varit påväg att flytta i flera måander nu. Vilket är fallet oxå pga lite fel från bostaden...

men nu är det snart dags iallfall! Det känns bra, det är bara några inköp kvar att göra, som tur är så fick vi veta att martin ska till ikea snart så vi kan beställa lite grejjor med dom! Vilket är nice!

Tentan idag var inte så kul, de hade med allt som jag hade tränat minst på. Blä!! Ville verkligen ha vg i den här kursen, får se hur det blir med det.

Har även tagit en liten tripp till stan idag. Både jag och Ludde köpte fodral till våra datorer, svart och fina var de!

Snart blir det även att laga middag, thailändsk kycklingsoppa står på menyn idag!

nu är det över

men tentan var jättekonstig, det var synd...

07.31

Nu är det snart dags... 1 timme kvar tills jag åker... wish me luck!

Då var det över för denna gång...

Ja då var det gjort för denna gång, jälar vad jag hatar linjär algebra.
Men nu är det klart, tänkte på det tidigare idag att nu efter denna tenta är gjord så har jag en enda matte kurs kvar i hela mitt liv.
Det är sjukt att jag hatar matte men läser ett program när man inte gör annat...
Väl genomtänkt!

klart å betalt!

20.12

Hej! Nu har jag bakat kakor, det tog bara 2 timmar. Lite längre än vad jag hade räknat med men vad gör det?

Det här gör vi ikväll:





Elliot käkar på sitt hundben


Ludde ser på hockey


och jag bakar kakor

i'm head over hills

Nu har Ludde farit till sin tenta, jag är typ alltid mer nervös än han. Blir alltid nervös över tentor, spelar som ingen roll om det är min eller hans.

Ska snart åka ner till stan en liten sväng, sen blir det hem och baka kakor:)
Har tänkt mig att baka chocolate chip cockies, det ska bli gott!!

Skoldagen slut!




Här brukar jag sitta, eller inte i bokhyllan, utan en plats brevid. Det är vädligt intressanta böcker jag sitter brevid, de mesta är psykologiböcker, de har freuds hela samling, på 24 volymer. Väldigt intressanta har läst alla.. NOT



Här har vi min plats, väldigt städat och fint idag faktiskt. För er alla som inte vet så har jag en favoritplats i UB, direkt till vänster när man kommer in i studiesalen. Den är ultimat!


När jag har tråkigt brukar jag rita, här har jag ritat ett hus, brukar även rita bokhyllor.



Här är jag, visst ser jag smart ut hehe

Residualvinster

Nu är jag lite less.. Sista dagen innan tenta och jag har inget kvar att plugga på..
Känns som jag förhoppningsvis kan endel nu iaf, så är det någon som känner att den vill ha en värdering av ett företag så kan jag hjälpa till! Iallfall lite:)

Har tänkt sitta en timme till ungefär sen ger jag  mig och går hem. Införskaffning av mat står på schemat idag!
sen måste jag åka ner på stan en tvärtis också, måste alltid göra det dan innan tenta!

Måndag

Sorry blev en liten delay på våran bloggstart. men efter en sjukt kul helg (hmm) bestående av tentaplugg tentalugg och lite mer tentaplugg så kan vi äntligen komma igång:)

idag kommer det vara en kul dag oxå, ska börja med att strax åka till skolan för att tro det eller ej, plugga! men imrn kl 1 så är iaf den här kursen över, vilket betyder att det endast är 1 tenta kvar innan vi åker till thailand!!

Ludde har tenta idag kl 4, så han har sovmorgon idag, vilket är fuskit. Fast jag har nog hellre tenta imrn ändå..

Fast nu måste jag göra mig klar så att jag är på skolan kl 8.

Sunday bloody Sunday

En sjukt grymm låt, men även mkt trevligt dag.
Har tränat 8-11, pluggat 12-17.
Sedan bar det av till Iksu igen, för att bada bubbelpool och ångbastu,
har blivigt en mkt trevlig söndagsvana...
Så det har varit en skjukt bra söndag, speciellt när man inte vaknar bakis!!
/Ludde


RSS 2.0