Tisdag

Snart helg! Jippie!
Till helgen så verkar det som om det blir Invito eller Teatercafeets uteservering på fredagkväll. Det blir superhärligt!!!
Sen på lördag blir det Veronicas födelsedagsfest, med coctailtema har jag hört. Undra bara vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog!

Var förresten på myrornas nu på lunchen, jobbar typ 2 minuters gångväg från myrornas men jag har aldrig varit dit så idag fick de sig ett premiärbesök. Gick först runt ett varv och kände mig lite besviken, men sen när jag gick ett varv till så hittade jag två fina väskor! En beige med tunn guldkedja som ser aldrig använd ut och en diorväska. Gissar dock att den var falsk då den endast kostade 100kr. Köpte den beiga men är sugen på att köpa den andra också. Men vi får se hur det blir!

Måndag

Nu har jag börjat att jobba igen. Känns lite sådär, men jag hoppas att denna sommar blir lite roligare än vad förra sommaren var. Men det tror jag! Nu verkar ju sommaren komma också, även om den kommer först när jag börjar jobba!

Måndag

Idag har jag jobbat. Imorgon har jag semester. Då kommer jag hem till skeå. är väldigt sugen på att hitta på nått så hör av dig om du har nått på gång!

Bilder


Back from Paris

Nu är vi tillbaka efter en riktigt bra vecka i Paris! Rekommenderas verkligen. Har haft sjukt kul och hunnit med det
mesta

Såsom:
                    - Alla turistgrejjor: Notredame, Triumphbågen, La defence, Louvren, pantheon, Eiffeltornet, les   
                      Invalides & sacre cour
               
                    - Picknick nedanför Eiffeltornet 
                    - Mysiga cafeer
                    -
Åka massa tunnelbana
                    - Råka gå förbi "fel kvarter" där det mesta såldes
                    - Köpa massa vin och baguetter
                   
Det
har varit en härlig semestervecka och nu känns det lite tomt när man kommer tillbaka. Inget vin som går att köpa på bensinmacken, cykla till jobbet istället för att åka tunnelbana, handla i mataffär där kön inte tar hundra minuter. I Paris var mataffärskön jätteseg höll på att bli galen några gånger men det var ju en del av charmen. Ingen galen utsikt som tar andan ur en varje gång man ser den. Saknar att bo på 27 våningen.. Istället ser jag ut över ett gråregningt universitet.. Inga svindlande trappor som man går upp i för att komma upp i sacre cours dome. Trapporna var helt galna, hade man haft klaustrofobi så hade man nog dött där inne. Jag försökte att tygla min inre fobi.. På resan så framkom det både att jag var höjdrädd(eiffeltornet) och lite klaustrofobisk (triumphbågen/sacre cour).

På hela resan har jag tagit ca. 700 bilder. Tror jag lägger ut några här:


Paris


Utanför Triumpbågen

Picknick nedanför Eiffeltornet

Utanför Les Invalides

Uppe i Eiffeltornet

Update från paris



söndag

Nu är vi uppe och om en timme kommer taxin. Allt är packat och klart så det känns bra!

See you in Paris!

det här är klass

taxin är beställld till kl 9 imorgon på morgonen.. jag försker packa det sista nu... Ludde sitter och spyr på toan (säg inte att jag skrev det)... och imrgon åker vi till Paris.. Känns som om vi har hunnit förbereda oss för det... behöver man passet för paris, har iallafall packat ner det.. Inte bra att festa med gratis bar innan man åker bort... bara så ni vet


Even if we're just dancing in the dark!

sextontjugotvå

Nu är det sommarlov!!
Tyvärr har jag inte riktigt den här glada känslan i mig. Tentan idag var riktigt riktigt svår och jobbig!! jag hade verkligen pluggat mycket och var värd ett vg men som det känns nu så vet jag knappt om det räcker till ett g :(
Men förhoppningsvis försvinner denna känsla snart för jag har verkligen bara roliga saker som väntar nu närmaste veckan!!
Imorgon är det fest med Luddes jobb så det ska bli kul!
Sen på söndag så åker vi till Paris!! Känner overkligt, har inte ens börjat packa och jag brukar alltid ha packat minst en vecka i förväg, men nu känns det som om tiden inte räcker till..

Känns faktiskt konstigt att inte gå tillbaka till UB på måndag utan istället förhoppningsvis sitta i en park med lite vin och en baguette:)
Känns även konstigt nu när Elliot och Bella har åkt hem, känns väldigt tomt och tyst!!

Men ikväll blir nog en bra kväll! Se lite film, packa och googla lite på Paris!

............

Japp jag har rätt kul liv...
Börjar lite lätt ångra mig

fjortonnollsju

Idag känns det som om det är vinter/höst ute. Nu när jag cyklade hem spöregnade det och var iskallt!! jag hade även öppna skor så mina fötter var alldeles röda och iskallt.. Känns ju jättekul, jag som jsut har blivit lite brun och såg framemot att ha kjolar utan strumpbyxor m.m.. Men men så är väl livet..

Just när jag kommer hem så vill Daniel på HHUS att jag ska komma tillbaka till skolan, aldrig att jag cyklar tillbaka i det här vädret!!!

onsdag

Idag blir det bokföring för hela slanten. Ska försöka jobba bort det sista inför sommaren nu.
Annars är jag fortfarande förkyld, hatar att vara det..

Tisdag

Det var en riktigt kul helg i helgen men tyvärr så har jag blivit sjuk. Jippie precis vad jag behöver så här i tentatider..
Men jag är glad att jag blev sjuk i veckan istället för nästa vecka i paris.

Den 16 juni kommer jag hem till skeå förresten. Är hemma hela den veckan så det hade varit jättekul att hitta på nått!! Är det nån som är sugen?? Typ grilla, sola bada, fika?

Lång helg





Nu har det varit en riktig lång helg! Började med brännbollsyran i fredags, började dricka vin kl 10 då jag såg johanna och Company spela. De var riktigt duktiga, blev bara utbrända ungefär 3 gågner per match. Sen åkte jag hem för en snabb kunch då jag och mitt lag förvandlade oss till Plupp! Det blev supersnyggt med blå peruk, orange halsduk och bruna kläder!! Tror aldrig att jag har varit hetare.. När vi hade spelat fördigt och blivit utbrända ungeför 10 gånger per match så kollade vi lite på när Alex spelade. De var utklädda till blåbär, riktgit hett!!
Sen på kvällen tänkte jag och Ludde se lite film i soffan, tyvärr hade johanna däckat i den så vi såg TV i sovrummet iställlet vilket gjorde att jag somnade ungefär kl 9 på kvällen.

På Lördan sp gick vi och pg på finalerna, Det var riktigt supervarmt och kul att se. Tyvärr tycker jag att det blir lite råkigt när spelarna är för seriösa. Sen på kvällen grillade vi på balkongen, tömde en 7:a absolut mango (riktigt god) och hade det allmänt skönt. 25 grader på balkongen hela kvällen är inte helt fel!!



RSS 2.0