Tisdag

Idag har varit en fullspäckad dag.

Började med att träffa min arbetsgrupp klockan 9, eller grupp och grupp det var bara en till som dök upp. Sedan hade vi seminarium där det endast var vår grupp som hade förberett sig, så det var vi som fick svara på Alla frågor. Sedan skulle vi även skriva alla svaren på tavlan, och tror ni inte att jag fick skriva allt på tavlan då alla andra i gruppen(nu var vi tre stycken) vägrade... men det gick bra ändå, tur att jag är så duktigt på att skriva på svarta tavlan:)

Sedan skulle vi ta kort med HHUS, jag hoppas att det blev bra orkade inte kolla riktigt utan skyndade mig hem och åt lunch istället. Sedan skulle vi med Elliot till veterinären för fjärde gången... Denna gång så var veterinären ritkigt konfunderad för han visste inte ritkigt vad som var felet då vi nu har prövat de flesta metoderna för att försöka få bort Elliots hosta.. Men han kom fram till att antingen var det en kollaps av luftröret, allergi eller så är det kronisk hosta. Så De röntgade elliot men hittade inget fel på luftröret så nu ska vi pröva om det är allergi han har... så nu ska vi bara vänta och se...

Sen när ja gkom hem igen var det dags att åka ner på stan för Annicas födesedagsmiddag på tapas, det var riktigt trevligt sällskap och riktigt god mat! Måste göras om!!

back in umeå

Nu är det äntligen vår!!!

I torsdags så öppnade media markt här i umeå. Det var riktigt kul! men jag bestämde mig för att köra dit själv vilket jag ångrade efter ett tag då det typ var 2km kö för att komma in på området... Men jag fyndade två lcdtv iaf, en till vårat sovrum och en till mamma och Bo.

I fredags så kom Luddes mamma hit, det var riktigt kul! Vi gjorde kycklingsallad och satt ute på balkongen och drack lite vin. Det är otroligt härligt att det är varmt nu, det känns som om livet blev lite lättare. Anars hände det inte så jättemycket i fredags, gick till johanna på kvällen för lite party, det var kul!

igår så åkte jag hem till skellefteå på morgonen. det var party på schemat! På dagen så var jag lite på stan och sen på kvällen så festade vi i Sannas lägenhet, det var riktgit kul och det var nice att Stina kommit hem från alperna!! Förfesten var riktigt bra men det var lite segt på Balzac, men det var kul ändå!!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, åkte buss hem till umeå igen. det var seriöst världshistoriens varmaste buss och den skakade våldsamt så fort chaffören växlade upp till 4 eller 5. Höll på att li galen men som tur var så somnade jag typ av utmattning. Men nu är jag i umeå igen!!

Onsdag

Just nu är bella väääääldigt billig... Nu har hon varit på löpen i typ 3 veckor snart.. Skulle ha kastrerat henne före påsk men då fick hon ögoninflammationen så hon kunde inte kastreras och nu när hon har slutat äta sin medicin så är det två veckors väntetid hos veterinären.... Vi håller på att bli galna på hennes rop här just nu. Speciellt elliot som blir exra utsatt. Som tur är så åker hon hem till mamma imorgon  eller ikväll så att vi slipper henne lite:) Sen ska hon få käka lite ppiller också tills kastreringen...

Så då vet ni!! Sen ska elliot till veterinären igen på tisdag då han fortfarande!! har kvar sin hosta.. hmm

Men annars har jag haft en ritkigt bra dag faktiskt! Det är soligt och varmt så jag ska nog sätta mig på balkongen om en liten stund. Jobbade även in mycket idag så jag är i princip ledig imorgon. Sen kom jag även på att kolla när Luddes mamma kommer hit, vi trodde att det var någon gång nästa vecja men det är ju på fredag hon kkommer. Så nu blir det lite storstäd här!

Tisdag

Nu är veckan i full gång. Sitter och ser på Hitta hem, det är ett väldigt intressant program både kul och sorgligt..

igår hade jag föreläsning mellan 8-12 i världens tråkigaste  och kallaste föreläsningssal. Höll på att förfrysa mig, det var inte så kul och föreläsningen var såå seg.. Men jag ska inte klaga;)

Sedan hade vi introduktion till ekonomiarbetet på HHUS, det var ganska likt det jag har gjort på mitt sommarjobb så det är riktigt skönt!!

Lördag

Ett litet ord kan samanfatta denna helg hittils: Jag är sjuk... Hatar verkligen att vara sjuk. det är segt och jag blir väldigt uttråkad...

Men men sånt är livet! Tur att jag inte var sjuk över påsk iallafall!

Torsdag

Just nu är jag helt seg.. Igår kväll började jag få och i halsen och när jag skulle gå och lägga mig hade jag otroligt ont i halsen! Så idag är jag förkyld, jippie!! precis vad ajg har längtat efter. Har sovit nu nån timme på eftermiddan och jag känner mig helt seg i huvudet nu typ bakis..

Ska snart åka på vinprovning det kommer att bli skitkul. Men tyvärr känner jag nog inte så mycket smaker. Och fortsätter jag att vara såhär seg kommer jag säkert att bli full också..

Men annars är det bra!


Onsdag

idag har varit en ganska härlig dag! Började med ett seminarium kl 8 och som tur var hade vi den bra läraren som gick igenom att väldigt snabbt så att lektionen var klar kl 9. Sen började vi med vårt grupparbete som vi trodde skulle ta hela dagen, men vi var klara redan kl 11. Det är riktigt skönt då man har en bra grupp där nästan alla har förberett sig innan man träffas. Då går det väldigt fort och det gillas!!

Sen har jag inte gjort så där supermkt. Gick till skolan igen för att jag tänkte äta en glass med Ludde, men han svarade aldrig i sin telefon och jag hittade alla hans saker i ub, men ingen Ludde. Gick runt och letade han i typ hela ub innan jag bestämde mig för att gå hem och just när jag ska gå ut genom dörrarna så ser jag siluetten av Ludde reflekteras i glaset. Då hade han varit och fikat vilket jag aldrig tänkte på.... Men johanna kunde äta glass med mig tillslut iallafall.

Några timmar senare

Det har inte hänt så mycket sen sist. Jag har pluggat lite (hjälp) varit och storhandlat massor på Maxi och varit och hämtat Elliot hos veterinären. Allting verkar ha gått bra med honom så nu hoppas jag bara att hostan har försvunnit och att jag får tillbaka pengar från hans försäkring. Varför annars ska man ha försäkring liksom...

Det har varit väldigt fint väder idag men jag har inte riktigt varit ute så mycket, har mest kännt mig tröttt.. Men förhoppningsvis blir det bättre sen.
 Fin bild på Elliot och Bella

Back in business!

Nu är min dator tillbaka med ny hårddisk så nu börjar bloggandet igen! Det var ett tag sedan sist så jag tar en snabb uppdatering!

-Jag har läst klart redovisning C och har nu börjat läsa beskattningsrätt. Redovsining var riktigt skitkul!! Tro det eller ej. Beskattningsrätt är inte ritkigt lika kul och jag känner mig lite seg med att komma giång med plugget. Borde ta tag i det nu!!
-Jag har fortfarande inte börjat träna...
-Jag åker till USA 2 månader i höst nov-jan för att praktisera lite!!
-Bella har haft en akut ögoninflammation vilket innebar akut körning till veternären i skeå.
-Elliot opererar bort sina halsmandlar idag.. Hoppas det går bra för honom!!
-Jag har varit hemma en vecka över påsk, det var riktigt kul och härligt! Påsken får nog ett eget inlägg sen.
-jag börjar tro på att våren kanske kommer ändå

RSS 2.0