Bitterhet

Jag börjar seriöst tro att jag är född bitter, som att det är en gen som jag bara fått.
Och jag inte kan göra nått åt det, för jag tycker igentligen själv inte att jag igentligen är sur.
Men när folk i min omgivning konstant tycker jag är sur, så måste det ju stämma. Speciellt på jobbet,
där är det så att det kanske inte går bra varje dag men jag kom till den insikten idag på väg hem att det absolut inte går bättre av att man uppfattas som sur och bitter.



Sen så har det verkligen gått så dåligt som det kan gå. Hoppas denna trend vänder  när jag blir lite gladare.
Dvs från och med nu, för nu ska jag vara glad och possitiv, eller försöka iaf.
Nu lämnar jag mitt sura citron liv bakom mig och blickar framåt, och imorgon kan bara vara en bättre dag än idag!

MVH /Ludde inte sur längre AB i Umeå


Tisdag

Idag är det fint väder!! Älskar fint väder!
Har inte riktigt varit ute så mycket som man borde när det är fint väder men.
Håller på att fixa med hundvakt/doggywalker till elliot och sommar och ska träffa den första kanditaten om ca.8 min. Känns nervöst.. Hoppas verkligen det går bra. Skulle vara så kul om elliot kunder vara här i sommar.

Elitloppet

image27

Exploit caf, helgens elitlopps vinnare!
Jag är ju ingen trav älskare, men däremot kan jag uppskatta ett jävligt trevligt arrangemang och så är faktiskt trav jävligt roligt.
Jag tycker det är helt otroligt, vet inte hur många besökare det var under helgen.
Men jag tycker det är otroligt att man aldrig behövde vänta på att köpa öl (det blev en del)
eller pissa eller köpa mat. Det tycker jag är otroligt bra.
Helt klart imponerad, trevligt helg med V

Lördag!

Var ganska kul kväll igår, fast jag kände mig ganska opeppad hela tiden. Vet inte varför egentligen.
Ikväll blir det att åka hem och äta surströmming, det ska bli väldigt gott. Även om jag inte äter själva surströmmingen, men alla tillbehör är väldigt goda!
Ska nog åka ner på stan före och se om jag hittar någon present till mamma. det är ju morsdag imorgon!

Forca!

Äntligen fredag! Skönt till tusen!
igår åkte Ludde till sthlm och mamma var hit en sväng för att hämta elliot. Kommer att sakna han i sommar, men ska försöka fixa så att han kan vara här ibland. Det skulle vara nice!
Party tonight, hoppas  det blir kul! men först börjar vi med lite epp, hoppas det blir lika kul som förra gången. Har dock hört att de inte ska ha singstar=inga barbiljetter. Jobbigt! jag som gillar gratis fylla!




Som en blankt vitt papper

Det är precis så det har kännst idag. Fick en ganska intressant/svår/special uppgift, av någon anledning.
Hur som helst så förklarde min mentor Uffe exakt hur jag skulle bärar mig åt. Och jag stod där som ett blank vitt papper.... helt tom
Och efter Uffe gått igenom allt typ 5 ggr till lugntoch sakta så börjar jag fatta lite, men det är bara som att rita ett enda streck på ett blankt vitt papper...
Och nu efter jag slutat så sitter jag fortfarande här hemma och undrar, vad fan var den han menade riktigt? Hur skulle jag göra?
Ibland är man bra jävla pantad.
Mot pantnings maskinen!
Ny dag jävel imorgon.

Sunshine



Otroligt härligt väder ute. Tod en kvällsrunda med elliot och passade på att ta lite kort.
Nu är tvätten klar iallafall, det känns bra. Måste bar packa upp allt från tvättkorgen men det tar jag sen. Imorgon ska jag och skriva på anställningsavtalet. Det blir spännande!image23
image25
image24

No air

Sol idag! Sol ute= Sol i sinnet!
Så otroligt skönt! Hoppas det håller i sig. Kollar man på smhi ska det inte hålla i sig, fast de säger även att det bara ska vara 8 grader idag så. De har ju haft fel förut.
Lugn kväll ikväll, andra kvällen i rad som Ludde jobbar över. Sen åker han till sthlm imrn. Men det är lugnt, mer tid för mig själv! hehe
Har även börjat placera lite pengar, eller börjat aktivera mig i mina besparingar. Känns bra. Jag ska bli rik, nån dag så!! Kom just på att jag har två trisslotter att lösa in. Min förmögenhet har börjat!

I'd like to thank you

-and thank you means merci!

Helt ok dag idag. Blire dock lite galen, höken är verkligen int mitt ämne... är lessss

tvätt om ca en minut. Som tur är verkar det vara lite tvätt. Det känns nice!

Är sugen på mozzarella, måste köpa det snart. Det och soltorkade tomater. MUMS!

Hej



Fin blomma. Jag vill skaffa en tatuering, men jag vet inte riktigt vilket motiv jag ska skaffa. Man vill ju ha något som är fint och betyder något. Tyer dessa blommor är fina faktiskt. Måste bara fundera lite till..
/c

Värdelös Övertid

Det är så typisk när man änligen ser chansen att få jobba lite övertid som jag velat göra....
Skulle byta ut en vatten servis, men givetvis så hittar jag inte fanskapet när vi grävt upp halva cykel banan. Så resultatet av två timmars övertid är ett hål som nu är igen fyllt och som ska grävas upp igen imorgon bitti och en massa hån från mina medarbetrare..
Men som sagt så är det en ny daga jävel imogon.
Denna vecka har verkligen varit en jävla katastrof... 
tur jag jobbar med vatten och avlopp, det ska ju liks inte vara till nått.

Dåligt Psyke

idag har verkligen varit en jävulsk dag, En blandning utav dåligt psyke och okunskap har gjort min dag till ett hellvete. Speciellt när man får göra som som man inte kan, och när du säger att du inte kan så är svaret
- Det är bara och lära sig då!
Och en ny grävmaskinist som frågar dig hur han ska gräva, då pallar inte mitt psyke, och så spricker verkligen allt då han gräver sönder vattenledningen som vi ska gräva fram och fyller hela hellvetet med vatten. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!! GGGGGRRRRRRR.
Ludde skriker till sin nyblivne arbets kamrat:
Men fan satan jävlar i hellvetet jävla kuk jävlar! 
Ludde stänger av hela ÖK så ingen får vatten och  det börjar ringas en jävla massa till mig från umeva och min arbetsledare som frågar vad i hellvete som händer. 
Och när vattnet runnit bort tror du inte på fan han har slite av allt så vi måste gräva världens jävla hål. 
Och jag får ingen lunch för jag måste fixa hela fanskapet!

När jag nu lugnat ner mig så ser jag mannen börja riva asfalt på en björk.

Det dåliga med det hela är att vi får betala 10 000 spänn om vi har sönder björk jävlen och tror du inte på fan att innan jag hinner hejda karln så har har revat björken duktigt!!

Åh mig psyke pallar inte mer på en dag...


PLUS att detta är första dagen då jag är helt solo dvs ingen rutinerad som står och kollar mig över axeln... bra början på sin egen karriär!
Satans jävla kuk hellvete!!!!!!!!!!!



 


Måndag

och börjaan på en ny vecka. Det gick bra att ringa det där samtalet imorse. Hade lite ångest innan men det gick bra ändå.
Så nu är det klart! Sommarjobbar i umeå i sommar. Känns riktigt bra, men det blir nog mycket jobb och lite ledigt. Men har iaf ledigt alla helger så det känns riktigt bra!!
Idag är det annars ganska lugnt, sitter och pluggar på skolan nu. Ska sen åka och köpa biljetterna till björn gustavsson. Det blir kul!!

jag trivs bäst i öpnna landskap

Kom på en bra sak med att bo själv( eller med ludde) då får man äta pizza till lunch och middag och varma mackor till frukost. Det är livet! eller thats life som de sjunger på tv:n

Utmanande utmaning

Jag har blivit utmanad det är kul!

För 5 år sedan:
Var jag på väg att sluta 9an i bureskolan. Kändes otroligt skönt! Hade det nog väldigt lugnt och skönt, ett helt sommarlov framför sig då man inte behövde göra så mycket alls.

För 3 år sedan: Var jag påväg att sluta 2:an på gymnasiet. Hade även då en otroligt rolig sommar framför mig. Åkte med Ludde till USA några veckor. Det var lätt en av de roligaste sakerna jag gjort i mitt liv! Sluta tvåan var ganska skönt inte så mkt krav och hade roliga dagar på skolan. Iallfall som jag minns! Dagarna med veronika och stina och våran klass var mycket kul!

För 1 år sedan: Hade jag nästan äst ett år på polmag programmet och just bestämmt mig för att byta program. Det var ett riktigt bra beslut har inte ångrat mig en sekund. Hade även förra året en otroligt bra sommar framför mig. En hel månad med ludde i USA, kan det bli bättre?

För 3 månader sedan: Hände det inte så mycket. Började söka sommarjobb och sånt men det kändesmörkt. Men nu verkar det ha vänt, bara en jobbig sak kvar först!

Igår: Fest i 12 timmar. Det var kul!

Idag: Trött, bakis gånger 1000. Men det är sånt som händer.

Imorgon: Ringa ett jobbigt samtal. Hoppas det går bra. Annars plugg.

Om ett år: Hoppas vi på det bästa!

Jag utmanar Ludde och Stina och Sara alla andra förståss!

pigga klubben

Var en lång fest igår.. Började kl tre på costas nere på stan. Där drack vi kanske det man vanligtvis dricker på en utekväll. Sen till nolia där vi först fick en välkomstdrink, sen stod vi 40 min i kö till baren. Då var det bara att köpa på sig dubbelt med dricka så man inte behövde köa igen. När vi äntligen fått beställa var maten slut. Sen när vi skulle gå och sätta oss vid borden hade npn tagit våra platser., Fick sitta bredvid en galen gubbe istället. Han undrade om vi hade barn ihop(alltså jag och ludde) det hade vi inte. Sen bytte vi platser och satt oss brevid luddes kusin. Sen var ludde mer eller mindrre borta hela kvällen. men jag hade kul ändå!
Försökte oss på en efterfest men den var ganska misslyckad.

Fin kommentar från ludde nyss: 9 grader ute det är ju typ varmt. Sen satte han sig på balkongen. hmmm

Men nu är det pizza time iaf.!!

Fredag

Såg nyss på umetv(konstig tvkanal) de bakade en kommunisttårta. Väldigt konstigt och udda. Locket på tårtan var av smälta marshmallows, brukar man baka tårta så?
Såg tidigare på Leilas mat på 4an, hon bakade en chokladtårta, det såg mycket godare ut!
En otroligt glad nyhet hände idag också!!

Känns som måndag

Men det är ju torsdag! Om jag inte minns fel!
Har haft en lite halvkonstig dag idag. Var nervös för intervjun så jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Försökte plugga men det gick sådär..
Hoppas att intervjun gick bra iallafall, får bara hoppas!
Elliot verkar vara på dåligt humör idag också, sitter bara och gnäller.
Men det känns bra iallfall, har fått igång trådlöst internet nu. Det är nice!!

Tisdag

Det har inte riktigt varit min dag idag. Började med att jag vaknade av luddes brutala väckarklocka som ringde vid ca. 5 på morgonen. Väcker honom men han ska visst inte stiga upp än. Han trycker på snooze, en kvart senare ringer klockan igen. Väcker honom igen och han säger att han inte ska stiga upp förrän om en timme. Han stänger av väckaren. Tio minuter senare ringer has mobilalarm, väcker honom så han får stänga av det. Han trycker på snooze. Tio minuter senare ringer det igen. Denna gång ställer han faktiskt alarmet på rätt tid. När det ringer ca en halv timme senare när mobilalarmet ringer s¨å är jag jävligt sur och tvingar han att stiga upp,..

Så var det med min sovmorgon..

Fredag

Idag är det sol! Äntligen! Idag har jag även ansiktsbehandling! Verkar bli en bra dag faktiskt. Hoppas det är sol hela helgen nu!

Hej och hå

Elliot fick nya leksaker från USA, ser ni hur glad han ser ut!image20

Torsdag

=otursdag?
Det har inte gått så bra för mig på morgonen. Skulle dra upp rullgardinen, och vad händer? Jo den ramlar ner. Sätter upp den igen och den ramlar ner igen... Ska ge Elliot vatten, fyller hela skålen, och vad händer? Jo jag tappar ner den. Det far vatten under tvbänken och på hela golvet. Elliot försökte hjälpa till genom att slicka upp vattnet. Det gick inte så fort så jag fick torka golvet i st'lllet.
Hoppas på lite bättre tider nu.

Blir nog en lugn dag även idag, börjar känna mig lite less, men bara lite!

Oh yes!

Då var det helg igen! hr haft en otroligt hård skolvecka, eller inte! Man blir lite förslappad när det är så här lugnt. Har iaf pluggat på skolan idag, gjort några frågor på en tenta. Som tur var så var det inte så svåra frågor, så förhoppningsvis klarar jag tentan!
Har haft lunchmöte både idag och igår så då känner man ju att man gör lite iallafall.

Har förövrigt bokat en ansiktsbehandling/massage till på fredag, längtar så mycket. Har velat gått på nått sånt så himla länge nu, så det ska bli riktigt skönt!


Tisdag

Tråkigt väder idag:( Humöret hänger ganska mycket med vädret, är det sol så är man glad och när det regnar är man mindre glad.

Har varit lite på skolan idaag och försökt plugga gick sådär. Vart ganska less efter ett tag så jag gick ner till magasinet för att leta efter lite hundböcker. Det är faktiskt ganska trevligt i magasinet, helt tyst och bara massa böcker. Ganska kul att gå där och försöka hitta den bok man söker, skulle dock vara otrevligt om man blev klämd i en sån där bokhylla som rör på sig... men det händer nog inte så ofta:)

Är otroligt sugen på snittar just nu, sådana där som Annika hade gjort. De var supergoda! Måste nog göra sånna själv någon gång!

Ny vecka

Har haft en otroligt skön helg/vecka. Åkte hem på tisdag kväll och tog det bara lugnt.  Var på stan, åt lunch, var i stugan,ludde kom hem, solade, grillade och hade det bra! Riktigt skönt med en ledig vecka, tog inte ens med mig skolböckerna hem! Har ganska mycket ledigt i veckan oxå, går skola idag och på onsdag annars är jag ledig.

Lägger upp lite bilder från helgen: image17image19

image18

Hemma

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en lång resa, det var kanske dagens underdrift.
Men nu är jag äntligen hemma efter ett besök  i NYC.
Det roligaste är fan att komma hem och bara känna att man är hemma. så sjukt skönt...
För att summera resan så var den helt otroligt rolig, hann verkligen med allt, från SoHo till Central Park.
Det som var den absoluta höjd punkten var nog lätt att få uppleva stämningen i Madison Square Garden när NY Rangers spelar hockey!! Och se på Kung Henke, Vilken jävla känsla!


RSS 2.0