brännbollsyran

igår kom jag på att brännbollsyra är ju redan nu i veckan!! Jag som trodde det var nästa vecka! men igår kväll så tränade vi i vårat lag lite iallfall, vi var jätteduktiga!! jag träffade bollen EN hel gång! men det var ju bättre än ingen iallfalll!

Är det nån som är sugen att komma hit på brännbollsyran är det bara att komma!!

sextonnollett

Idag har det inte hänt så mycket alls. Det är grått och trist väder ute och jag känner mig ungefär likadant..
Men jag kom på idag att det inte allls är länge kvar innan vi åker till Paris, jag längtar!! Hoppas bara att det kommer att vara fint väder när vi är där!

sextonochelva

Måndag idag!

Idag har jag pluggat på skolan förmiddagen. Det gick ganska bra förutom att jag skulle gå och leta lite böcker nere i magasinet på biblioteket, i magasinet finns det sådanahära automatiska bokhyllor som går att flytta fram och tillbaka. Så jag står mittemellan två sådana för att hitta en bok och då kommer en annan tjej som ska till bokhyllan brevid mig så hon trycker på knappen för att flytta bokhyllan. Men det är bara ett litet problem, jag står ju därimellan, men det har inte hon sätt så hon trycker på knappen och bokhyllorna som jag står i mellan börjar åka ihop. Jag får förstås panik och kommer inte på hur det är man gör för att stoppa bokhyllan så jag skriker så att hon ska stänga av den... det hela slutar iallfall bra och jag kan komma ut därifrån levandes, men utan bok. Vill inte gå in där igen!

Annars har jag varit på stan och prövat linser. Det gick verkligen inte bra! Fick aldrig in den där jävla linsen i ögat, så på torsdag ska jag ge det en ny chans!

sjuttonfemton

Idag har det varit en ganska skön dag faktiskt. Vaknade tidigt av att det var sol så jag och Ludde gick ut med elliot och Bella som fick leka lite. Sen låg jag ute på gräset och solade en och en halv timme. Det var riktigt härligt och jag slumrade till lite då och då, men hela tiden jag låg och solade var det en helikopter som cirkulerade i luften ovanför mig. Tänkte inte så jättemycket på det utan tänkte att de kanske hade någon övning. Men när jag kom in igen och kollade på datorn hade det varit värsta storrånet här i umeå. Tyckte att vi hörde massa smällar på morgonen men vi trodde bara att det var en militärövning, men det visade sig ju att det var ett rån med automateld och allt!

Sen när jag var ute och gick med Elliot nu på eftermiddagen var det en helikopter som cirkulerade ganska lågt runt mig. Den höll på så ganska länge så jag började fundera på om de såg mig som misstänkt? då jag läste att de letade efter fler gärningsmän, men som tur var så åkte de iväg efter en stund..

Nu blir det att laga lite mat, hade tänkt grilla men det ser ut som det har blivit ganska mycket moln, så det blir nog nått annat.

fjortonochsjutton

Känns som om det är söndag idag men det är det ju inte. Det är ju bara Lördag!!
Senaste dagarna har gått fort!!
 
Igår dick jag mina nya gardiner från IKEA, blev riktigt nöjd! Äntligen har det blivit lite ordning i sovrummet!

Sen på kvällen skulle vi ut och äta på invito. Det var en riktigt trevlig kväll!!

Sen när vi skulle hem så gick det inga bra bussar så vi fick gå en bit. Men det gick bra, förutom att jag hade 11 centimeter klackar på mig. Men jag överlevde!


Vi hittade även en rolig skylt på vägen hem!

artonochtretton

Idag har varit en ganska lugn dag. Började med att plugga kl 9 på skolan. Skolan var stängd idag men ändå var det helt fullt med folk därinne, för studenter finns inga röda dagar!

Efter plugget kom jag på att jag skulle baka lite. Det blev tre sorters kakor, mufins toppade med cheesekakekräm, chocolate chip cookies, kokostoppas och limpa.

artonochtjugotre



Jag är provsmakare av godis. Finns det något bättre jobb? Även om lönen kanske inte är så stor, den turkosa asken i mitten är min lön :) Men det är völdigt roligt och intressant att få hem godis och sitta och provsmaka, ungefär som när man går på vinprovning!

sjuttonochfjorton

Börjar känna mig ganska nöjd med hur det börjar se ut här hemma nu faktiskt. Bara lite småsaker kvar men det kommer nog på plats inom kort. Det jobbiga bara är när jag äntligen känner mig nöjd så hittar jag 1000 andra saker jag vill ha i stället.

Här kommer iallfall bilder på detaljer som jag tycker om hemma hos oss.

nollsjutrettiotre

Idag är det onsdag. Gud vad fort veckorna går just nu! Det hinner knappt bli måndag innan det är helg igen!!
Planer för dagen är:
- Plugga
- Träffa gruppen innan seminariet
- Bokföra
- Cykla hem på lunchen och gå ut med Elliot
- Gå på det näst sista seminariet.

Titta bort om du har fotfobi

Jag fick en liten önskan från en nyfiken om att visa min nya sko på foten så här kommer ett litet kollage:)

artonochtrettio




Köpte ett par nya solglasögon idag på HM herr, riktigt snygga tillochmed tjejen i kassan sa att de var snygga och undrade vart jag hade hittat dem:) Annars så tycker jag även om mina nya skor från nelly, de sitter otroligt bra på foten och känns inte alls höga, enda problemet blir kanske om man ska ta av sig dem på fyllan, var några spännen om vi säger så. >Tillsist tycker jag även om min nya tunika från HM, sommar kom hit.

Annars var jag till optikern för att se om jag kunde ha linser. Gick sådär, jag ser visst för bra?? och har för böjda ögonkupor?? Så vi får se hur det blir, men efter mpnga om och men så ska jag få pröva ett par nästa vecka iallfall..
Köpte även jeanslappar som jag kunde stryka på hålen på mina favorit jeans, så nu är de som nya!

-NU Pluggg!!!


Tisdag

Idag känns som en ganska bra dag. Det är mulet ute så jag behöver inte ritkgit känna nån press att ajg borde sitta ute och sola. Det är bra för pluggandet, men tyvärr har jag tappat bort mitt sudd. Det är väldigt litet, men jag har haft det hela vären vilket har gjort att jag är lite skrockfull och har hela tiden trott att om ajg tappar bort det så kommer jag inte att klara tentan. Så jag hoppas att jag hittar igen det annars vet jag inte hur det går.

Sen idag så ska jag till optikerna för att se om jag kan ha linser, jag hoppas verkligen att jag kan ha det för det skulle verkligen underlätta.

Men nu ska jag gå och låna en bok om  Paris så att jag kan börja planera och drömma lite om vad jag och Ludde ska göra där..

Måndag

Idag är det riktigt fint väder och sol ute! Jag känner att min studielust bara sjunker och sjunker just nu.. Vill sitta ute och sola ju!

Men ska försöka vara lite effektiv nu så jag kan sitta ute och sola idag efter kl3

Annars händer inte såjättemycket just nu, ska och prova linser imorgon, hoppas jag kan ha det!!

It's a sunny day!

Sommaren är här! Iallafall för nu!!

Började dagen med att ta ut Elliot och Bella till ängen bortanför oss. Första gången som  Bella fick gå på gräs så det var kul för henne!

Sen så la jag mig och solade utanför oss, låg ute och solade en timme ungefär det var riktigt skönt. Första gången jag var barbent i år också, förutom i thailand då. har dock lite för bleka ben så det måste nog åtgärdas..

Har även hunnit med att storhandla, äta glass och nyss var vi på bio. Såg Änglar och demoner, tyvärr så var boken mycket bättre, men så är det nog oftast. Som tur var så var det länge sen jag läste boken så jag hade glömt det mesta.

Sen åt vi middag på balkongen halv 9, det var riktigt varmt och skönt!

baby bell



Bella har fått ärva Tjejens gamla katttunnel. Den uppskattas väldigt mycket av henne, lite mindre av oss.

shoeaholic

På nått sätt har jag blivit lite besatt av skor. Jag vill hela tiden ha nya, helst riktigt höga, tyvärr är jag lite för lat för att alltid ha högklackat men jag tycker det är fint att ha dem stående på skohyllan:)

Igår beställde jag dessa från Nelly, tror att de kommer att passa perfekt i samlingen:)





Såhär ser våran skohylla ut, Som ni ser har Ludde fått ha två av sina skor i hyllan. >Resten är mina vardagsskor :)

Fredag!!

Nu äär det helg! Finally:) men veckan har faktiskt gått fort tro det eller ej.

igår så gick min dag inte så bra. Började på morgonen då jag skulle prova en kjol, jag drog upp den med en dragkedja men sen när jag skulle ta av den igen så fastnade dragkedjan vilket medförde att jag inte fick av mig den. Som tur var så var ludde hemma och kunde hjälpa mig, annars hade det nog aldrig gått.

Senare på förmiddan så skulle jag sitta och bokföra på HHUS. För att göra det måste man öppna deras kassaskåp. Idetta kassaskåp finns det knappt några pengar men ändå så är det en vredkombinationslås som man måste ha en sorts kod för att kunna öppna. Försökte 10 gånger men fick aldrig upp det så tillsut fick jag be om hjälp. Sen skulle jag även skriva ut och då var skrivaren trasig... Så totalt sett på två timmar hann jag bokföra 5 saker, jag borde ha hunnit minst 20.

Sen på eftermiddan skulle jag köra till ålidhem och hämta ut kameran. Ludde var hemma så jag tog bara med mig bilnyckeln och åkte iväg. När jag kom tillbaka hade Ludde åkt och tränat och låst dörren. Gissa vem som blev utelåst... hade ingen mobil heller och skulle möta den tänkta hundvakten en halvtimme senare.. Så jag gick till skolan för att leta upp johanna någonstans. Som tur är så kommer hon ut ur skolan just när jag kommer dit. Så jag hann i tid för att möta hundvakten. Hon var riktigt trevlig så jag tror och hoppas att det blir super att hon går ut med elliot i sommar.

Sen efter det gick jag hem till johanna och satt på hennes balkong och drack lite cider, sen blev det lite grillning på kvällen efter det.

Nu vankas lite diskning för mig, har inte diskat på några dagar. (oooppps) Tyvärr har mi ena diskhanske gått sönder:(

Here comes the sun (NOT)

Dagen började bra med solsken, men sen efter ett tag kom molnen, sen blev det skitkallt och efter det började det regna!! typiskt. känns lite som höst

Men annars är det bra. Igår när jag skulle hem från skolan var jag riktigt trött och sur men då hade Malaco Truly placerat gröna sadelskydd på alla cyklar och lagt dit små godispåsar. Snacka om att jag blev  glad!! har länge saknat ett sadelskydd så det var riktigt bra faktsitk och det stora plusset var ju förståss godiset!! hade tre stycken på min cykel, det uppskattas!!

jag ska aldrig starta ett fåmansbolag

Onsdag idag och det känns bra. Förhoppningsvis blir det lite sol idag:)
Elliot har nu börjat käka sin medicin och har faktiskt slutat hosta så det är nog allergi han har. Får hoppas bara han klarar sig med så låg dos av medicinen som möjligt

Annars sitter jag och pluggar om fåmansbolag och hur de ska beskattas... Det är hur krånligt som helst!! Plus att våran lärare är lite konstig.. Menmen snart är det klart iallafall.

Håller på att fixa en hundvakt till elliot i sommar också, hoppas bara det är en bra tjej. Ska nog träffa henne imorgon så får jag se. Men det borde bli bra.

spending your time

<De håller på att gräva här utanför så att hela huset skakar.. Känns som jordbävning, inte riktgit så kul!!

Men annars är det bra, har retunerat boken och lämnat igen gardinerna som inte passade så nu känns det bra. Har även ringt till jobbet och fixat lite. Så nu blir det så att ajg jobbar den 15 juni och skolar in mig själv igen, sen kanske jag även jobbar den 16 juni halvadan och efter det så åker jag hem till skeå för lite ledigthet, så är det nån som är ledig nått den veckan så vill jag gärna hitt på nått!!


i haven't done them all yet

Det gick inte alls bra att plugga idag. Det var jättemycket folk som satt och pratade, tjejen bakanför mig lyssnade på musik och det gick allmänt dåligt.. men ibland måste det ju vara så också..

Kom iallafall på att jag kunde retunera kursboken jag köpt som jag inte behöver. Så det känns väldigt bra och de pengarna ska jag nog lägga på mig själv istället. Funderar på att boka en massage tid på iksu istället, har väldigt ont i nacken nu för tiden.

Hade även tänkt bokföra lite nu på eftermiddan men jag känner att jag inte hinner. Så jag tar det på torsdag istället, då jag förhoppningsvis känner mig lite mindre stressad.

Snart kommer även våran nya kamera. Ska bli kul att kunna ta lite bättre bilder. har länge velat haft en ny kamera och nu när min gamla vägrade starta så passade vi(ludde) på att köpa en ny.

Nu är det även planerat att vi ska åka till göteborg en helg i juli också, det känns ritkigt kul! Snart är det paris också, det ska bli himla kul!! Föreställer mig att jag och ludde ska sitta i parker hela dagarna med vin och en baguette.

Tisdag

Nu börjar veckorna gå riktigt fort!! Nu är det inte längre kvar innan skolan är slut, bara tre helger kvar där de flesta dagarna är uppbokade. Nu i helgen är det avlsutning på stockcompetition (=gratis mat och vin) sen troligtvis grillning och brännboll på lördag, sen nästa helg är det urstädning i johannas lgh + att mamma och bo kommer, sen helgen efter det är det brännbollsyra. Är det nån som är sugen att komma på brännbollsyran är det bara att komma!! jag kommer faktiskt att spela iår, på fredan kl 13.30 tror jag. Kommer att bli king!!

Idag står plugg på schemat, vilken chock va??

RSS 2.0