söndag 13:27

Min dator har valt att läggga av och är hos doktorn nu så det blir inte så mkt bloggande på ett tag...

Hemavan


På väg, Ludde tankar för glatta livet

Lägenheten, eller huset. Det var i två våningar iallafall. Med världens finaste kök, vill också ha bardisk i mitt kök.
Vårat sovrum, med världens utsikt över dalen

Här ser man utsikten, på det vänstra berget har vi varit med skoter.
jag på skidor

och Ludde på snowboard

Fin dag i backen

herrarna Lundmark vart rätt smarta. Först kör martin fast, då måste derek och ludde köra dit med sina skotrar för att hjälpa till. De kunde inte gå dit, det var ca 50m. När de kommer dit så kör de också fast förståss. Haha, så då fick de skotta lite..
Utsikt från ett berg

Måndag 14:53

Sitter nu och pluggar på skolan.. Tillbaka till verkligheten direkt. Men det går ganska bra att plugga fatiskt iallfall just nu.
Var som sagt i hemavan från onsdag till söndag och det var riktigt kul! Bodde i världens finaste fjälllägenhet(hus) just vid backen. Lägenheten var helt nybyggd och vi var de första som bodde där så det var ritkgit najs.
 
 I torsdags så åkte vi skidor. Det var ca 4 år sen jag stod på ett par slalomskidor sist och det gick faktiskt riktigt bra att åka. Ramlade aldrig!! Ludde åkte snowboard och det var ännu längre sen han åkte något sånt, men han var riktigt bra, såg ut som han gjorde det varje dag faktiskt!!

På kvällen så gick vi ner till en restuarang i byn och såg på hockeyn. Riktigt bra match måste jag säga!

Sen på fredagen så åkte vi skoter. Vi hade lånat några nya skotrar där det inte ritkgit var gjort att man skulle sitta två stycken, men det gick bra det med förutom i slutet av dagen då jag lyckades ramla av och Ludde aldrig märkte det... Först när han stannade ca 10min och de andra undrade vart jag var så märkte han  att jag hade ramlat av... Duktig pojkvän..
Men annars var dagen riktigt bra, vi åkte upp på föera fjälltoppar där man såg över hela hemavan. Riktigt trevligt!

På lördagen åkte vi också skoter, fast då var vi 11 personer som skulle ut och åka vilket gjorde att det tog ganska lång tid, men det var kul ändå speciellt när vi skulle hem och vi åkte i skoterpulkan och derek körde som en galning. var som att åka bergodalbana fast utan någon dämpning..

Sen å söndagen så åkte vi hem igen...

och ikväll kommer elliot tillbaka till umeå, han har varit hos mamma i en vecka nu. Saknar honom massor!!

RSS 2.0