Nämen titta!

Idag är det en lördag. inte hle tolika andra lördagar men ändå lite skillnad, för idag har jag ägnat dagen åt att plugga..Jippie!!

Har även kommit på att det är vääldigt snart jag åker till usa.. Så idag skrev jag en liten lista med 10 saker som jag måste göra innan jag åker. Sen finns det en sak till som jag har funderat på.. Att skaffa en ny blogg.
Så idag är det dags!

Premiär: annacarolinajonsson.blogspot.com Följ med vettja!!

Fredag:)

Nu är det helg igen och det känns riktigt skönt faktiskt! Idag har jag varit på stan i skeå och hunnit klippa mig, blev riktigt nöjd faktiskt. även om det kanske ser ut som det alltid gr, men det är ju exakt så jag vill ha det:)
Annars skulle även bella kastreras idag, andra gången gillt men även denna gång så blev det ingenting. Efter att bella varit två timmar hos veterinären så ringde de och sa att de inte vågade kastrera eftersom kastreringen före bella gick väldigt dåligt. Så nu börjar jag tro att bella får vara okastrerad? Men vi får se

Annars så blir det en trevlig middag med familjen! nice


Underbara söndag

Om lördag var en lite tråkig kväll så blev söndagen så mycket bättre. Bara känslan av att veta att man inte hade några måste var underbart skön! Började dagen med en sovmorgon och sen efter det såg vi "How i meet your mother" i soffan hela dagen! På eftermiddan bakade vi bullar för att fira kanelbullens dag. Mycket lyckat!! Eller okej Ludde bakade bullar, jag är inget bullproffs riktigt.

Idag har jag börjat på en ny kurs, marketing research. Den verkar faktiskt mycket intressant och kul!
Nu blir det en promenad för att hämta ut kursboken på ålidhem!

Saturday

Ikväll är jag ensam hemma. En lördag kväll. Har lite svårt för att vara själv just nu.. Det känns inte riktigt bra. Inte riktigt som det brukar. Men jag tror att det är en övergående fas. Jag brukar ju tycka om att vara själv.. Men nu känns det rikigt jobbigt, som om jag är själv. Ingen som vill vara med mig. Men så är det nog inte, det är mer bara mina tankar.

Men annars är det bra, förutom att tentan igår gick riktigt dåligt. Jag hoppas verkkligen att jag klarade den. Men det får vi se..

-Allting som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort. -Melissa Horn

New day

Imorgon är det tentadags igen. Känns lite sådär men jag hoppas verkligen att jag klarar den. Skulle vara jätteskönt!! Annars så är det bra faktiskt, känns som hösten börjar komma nu och det känns ganska skönt. Efter att ha haft en riktigt bra sommar så gör det inte så mycket att hösten kommer! Såhär ser iallfall min höst ut:

9-10 oktober: Åka hem till skeå och gå på hockey, afterwork, klippa mig och bella ska kastreras. Allting ska bli jättekul, förutom att kastrera Bella då, men det är sånt som måste göras.

5 november: Åka till stockholm och se på Lars Winnerbäck
6 november: Åka till Chicago för att praktisera

15 november: Se Bruce Springsteen i Milwaukee!!! Längtar

3-6 december: New York!! Ska bli så himla kul!

17 december: Mamma, Bo och Ludde kommer till USA!!

6 januari: Åker hem igen

Det känns som att det kommer att bli en jävligt kul höst!!

RSS 2.0